Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو اتاق بازرگاني ايران گفت: براي آنكه شركت هاي خودروسازي كشورمان بتوانند به مرحله خودكفايي در توليدات خود برسند توصيه مي كنم به سمت الگوبرداري و استفاده از تجربيات خودروسازان جهاني حركت كنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سایپانیوز، سيد جمشيد جمشيدي مفرد، درباره اينكه چگونه مي توان ميزان داخلي سازي خودروهاي داخلي را افزايش داد، تصريح كرد: راه هاي مختلفي براي افزايش داخلي سازي خودرو در كشور وجود دارد كه به نظر من بهترين آن الگو برداري از شركت هاي خودروسازي است كه موفق عمل كردند؛ اگر به صورت ريشه اي چرايي موفقيت شركت هاي خودروسازي جهاني استخراج شود ما هم مي توانيم با استفاده از تجربيات آنها كار كنيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو اتاق بازرگاني ايران خاطرنشان كرد: درست است كه صنعت خودروي ايران تحريم است و مشكلات زيادي در اين حوزه وجود دارد اما بايد قبول كرد كه در برخي از مواقع در راستاي داخلي سازي گام برداشته نشده است، لذا براي جبران عقب ماندگي هاي تاريخي كه در صنعت خودرو وجود دارد بايستي مطالعات دقيق و پيوسته اي از شركت هاي موفق خودروساز جهاني انجام دهيم كه قطعا در اين زمينه به دستاوردهاي خوبي دست پيدا مي كنيم.

جمشيدي مفرد ادامه داد: استفاده از تجربيات و الگوبرداري صحيح از كشورهاي موفق در توليد خودرو و قطعه كمك مي كند كه ايران با سرعت بيشتري در مرحله خودكفايي قرار گيرد.

عضو اتاق بازرگاني ايران افزود: موضوع ديگري كه شركت هاي خودروسازي مي توانند دنبال كنند، آموزش نيروي انساني در شركت هاي خودروساز و قطعه سازان خارجي است؛ مهندسان ايراني بايد از نزديك فضاي توليد و داخلي سازي را ببينند تا بتوانند آن را در كشور پياده سازي كنند.

وي تاكيد كرد: تحريم نبايد جلوي فعاليت هاي خودروسازان را بگيرد و لذا ضرورت دارد كه شركت هاي خودروساز و قطعه ساز به سمت علم و تكنولوژي روز بروند تا بتوان به سمت داخلي سازي با روش هاي نوين رفت.

جمشيدي مفرد گفت: ما از مربي فوتباليست خارجي استفاده مي كنيم و هيچ مشكلي هم وجود ندارد، به طور قطع مي توان در صنعت خودرو از چنين پتانسيلي استفاده كرد تا اين صنعت رشد كند

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: خودروسازی تولید خودرو خودرو شرکت های خودروسازی استفاده از تجربیات شرکت های خودروساز داخلی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۳۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی شرایط تیروکمان برای ورود به المپیک/ رکورد خوب، شرایط سخت

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات مرحله مقدماتی اول کاپ جهانی به میزبانی شانگهای چین در بخش تیمی ریکرو درحالی به پایان رسید که کمانداران ایران در بخش مردان با ترکیب فائز محمدی، رضا شبانی و محمدحسین گلشنی پس از استراحت در دور نخست بازی‌های حذفی در دور دوم به مصاف تیم آمریکا رفتند و با نتیجه ۵ بر یک شکست خوردند و از صعود به مراحل بالاتر بازماندند .

تیم ریکرو بانوان نیز با ترکیب مبینا فلاح، یسنا پورماهانی و حوریه حاجی حسینی هر چند در دور نخست بازی‌های حذفی به مصاف تیم قزاقستان رفت و با نتیجه ۵ بر ۳ به پیروزی رسید اما در مرحله یک هشتم نهایی با نتیجه ۶ بر صفر مقابل تیم کره‌جنوبی شکست خورد و از صعود به مراحل بالاتر بازماند.

البته در جریان این رقابتها تیم میکس ریکرو کشورمان با ترکیب فائز محمدی و مبینا فلاح با امتیاز ۱۳۲۷ در رده پانزدهم قرار گرفت و موفق شد رکورد ایران را ارتقا ببخشد.

بهزاد پاکزاد سرمربی سابق تیم ملی ریکرو ایران در گفت وگو با خبرنگار مهر درخصوص حضور ملی پوشان کشورمان و ارزیابی عملکرد انها در مرحله اول و دوم جام جهانی چین اظهار داشت: کیفیت این مدل مسابقات همیشه بالاست و خوشبختانه رکوردهایی که به ثبت رسید نشان داد تیم خوبی داریم که نوید بخش روزهای خوب برای ریکرو ایران خواهد بود. باید بپذیریم که در رشته‌های رکوردی حرف اول و آخر را رکوردها می‌زنند چون از همین مسیر است که آرام آرام ورزشکاران می‌توانند خودشان را به مدال‌های جهانی و المپیک نزدیک کنند.

وی در ادامه با اشاره به شرایط سخت تیم ملی جهت کسب سهمیه المپیک پاریس گفت: کاپ جهانی ترکیه که خرداد برگزار خواهد شد آخرین رویدادی است که بچه‌های ما باید برای رسیدن به پاریس تلاش کنند. رقابت با رقبای جهانی طبیعتا سخت‌تر است اما این تنها راه ماست و باید همه توان‌مان را بگذاریم تا ریکرو هم نماینده در المپیک داشته باشد. حریف‌ مان قوی هستد درست؛ ولی بچه‌های ما هم نشان دادند از شرایط خوبی برخوردارند که امیدوارم شاهد موفقیت آنها در کاپ جهانی ترکیه باشیم.

سرمربی سابق تیم ملی ریکرو با بیان اینکه برگزاری اردوهای مشترک خارجی قطعا در این مسیر به تیم ملی کمک خواهد کرد؛ توضیح داد: اردوهای خارجی یک حسن مهم دارند آنهم این است که کمانداران ما این فرصت را دارند تا بتوانند با سایر کمانداران خارجی تمرین کنند و دوست شوند. این پیوند دوستی که بین انها برقرار می‌شود باعث خواهد شد که استرس بچه‌های ما کاهش پیدا کند و یا از بین برود. اصولا شما زمانی که صرفا با رقیب خود مسابقه می‌دهید کار سخت تری دارید تا اینکه بخواهید با دوست خود به رقابت بپردازد.

پاکزاد در پایان درمورد عملکرد مربی کره‌ای تیم ملی ایران گفت: فرقی ندارد مربی ایرانی باشد یا خارجی در هر شکل باید به آنها زمان داد و بر اساس آن عملکردشان را مورد قضاوت قرار داد. این زمان دادن در ایران حداقل باید ۴ سال باشد. البته در کشورهای پیشرفته در این رشته وقتی حرف از ۴ سال بزنید خنده‌شان می‌گیرد. قهرمان المپیک توکیو در ریکرو درست ۱۰ سال با یک مربی کار کرده که موفق شد طلای این بازیها را کسب کند. مربی کره ای تیم ملی ایران هم تا این لحظه خوب کار کرده اما برای ارزیابی دقیق‌تر باید به او فرصت داد.

کد خبر 6094077

دیگر خبرها

  • ساخت روزانه ۲.۵ کلاس درس در استان اصفهان
  • کنگره جهانی حضرت رضا(ع) میزبان دانشمندان داخلی وخارجی می‌شود
  • هوش مصنوعی ربات‌ها را بهتر از انسان‌ آموزش می‌دهد
  • حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • ضرورت احیای هنر نمدمالی در بام ایران برای تبدیل آن به کالای صادرات محور
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • سرلشکر سلامی: رفع محرومیت تنها با نیروی انسانی مخلص امکان‌پذیر است
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • بررسی شرایط تیروکمان برای ورود به المپیک/ رکورد خوب، شرایط سخت